Lokalna akcijska grupa LAG 5

Održana edukacija "Sudionička demokracija - partnerstvo građana/ki i lokalne vlasti kao pokretač razvoja lokalnih zajednica"

U srijedu i četvrtak, 22. i 23. listopada 2014. godine u Omišu je održan 1. modul edukacijske radionice "Sudionička demokracija - partnerstvo građana/ki i lokalne vlasti kao pokretač razvoja lokalnih zajednica" u organizaciji Cenzure Plus u suradnji s partnerskim organizacijama Udrugom gradova RH, Udrugom općina RH, Gradom Šibenikom, Laboratorijem za društvene inovacije -SIL, Općinom Gračac, Udrugom Prospero i Pravnim fakultetom iz Splita.

Više...

Sastanak s predstavnicima Grada Korčule

Prošli tjedan su se predstavnici LAG-a 5 na inicijativu vijećnika i dogradonačelnika grada Korčule sastali da bi dodatno raspravljali o razvojnim potrebama i projektima koji su ključni za grad Korčulu a smatraju da trebaju biti uključeni u Zeleni plan LAG-a 5.

Više...

Održan prvi krug radionica za izradu Zelenog plana LAG-a 5

U razdoblju od 14.9 do 5. 10. održano je preko dvadeset sastanaka i deset radionica na području LAG-a 5 a sve u svrhu izrade operativnog dokumenta koji će svim dionicima razvoja ovog područja omogućiti da što kvalitetnije i sa što većim uspjehom apliciraju svoje projekte za EU potpore.

Više...

Logo I