Program LIFE - doprinos provedbi klimatskih politika

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao koordinator Programa Life Europske unije, organizira događanje pod nazivom "Program LIFE - doprinos provedbi klimatskih politika" koje će se održati 5. prosinca 2018. u Zagrebu s početkom u 09:00 sati.

 

Cilj događanja je predstaviti doprinos Programa LIFE dostizanju klimatskih ciljeva kroz primjere projekata iz različitih područja kao što su poljoprivreda, šumarstvo, otpad, urbanističko planiranje, zaštita prirode i mnogi drugi.

Program LIFE za razdoblje 2014.-2010., osigurava 3,46 milijarde eura za sufinanciranje projekata na području zaštite okoliša, prirode i klime. Europska unija sufinancira projekte od 55 do 75 posto.

Iz LIFE programa bespovratnim sredstvima sufinanciraju se: pilot projekti, demonstracijski projekti, projekti najbolje prakse, projekti informiranja i podizanja svijesti, a projekt može prijaviti svaka pravna osoba registrirana na području Europske unije: javna tijela, privatne komercijalne organizacije i neprofitne organizacije.

Zbog ograničenog broja sudionika svoje sudjelovanje registrirajte ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više informacija pronađite na internetskoj stranici Programa Life (https://lifeprogramhrvatska.hr/hr/).