Lokalna akcijska grupa LAG 5

Potrebni statisti za snimanje filma na Pelješcu

Na lokacijama općine Orebić uskoro započinje snimanje igranog filma 'Aleksi', redateljice i scenaristice Barbare Vekarić.

Produkcijska kuća 'Studio dim' za potrebe filma traži statiste s područja općine Orebić, oba spola i bilo koje dobi, za angažman u filmu u razdoblju od 25. travnja do 2. lipnja.

Sve zainteresirane mole da se jave na broj 0916227288 ili na mail (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Statiranje u filmu će biti honorirano.

Redateljičin dugometražni prvijenac govori o djevojci u ranim dvadesetima koja je, nakon diplome, u nedostatku posla, primorana vratiti se u rodno mjesto na Pelješcu - roditeljima koji je pokušavaju animirati da se uključi u obiteljski vinarski posao. To nije ono što ona želi, ali zapravo, još uvijek ne zna što želi, a film je prati na putu tijekom kojega to pokušava otkriti.

Glavne uloge u filmu tumače Tihana Lazović, Goran Marković, Neda Arnerić, Nataša Janjić i Leon Lučev. Film su podržali HAVC, HRT i Filmski centar Srbije. Završetak filma se očekuje početkom 2018. godine.

Logo I