Lokalna akcijska grupa LAG 5

Manifestacija Hrvatska volontira - "Možemo biti veći"

Manifestacija Hrvatska volontira održava se već osmu godinu za redom i njome se želi ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

 Volontiranjem zajedno se gradi bolja i snažnija zajednica. Povezuje se, pronalazi sebi slične, upoznaje druge i drugačije da bi njihove različitosti i sličnosti pretvorili u snagu koja je potrebna za pozitivne promjene prema humanizmu i održivom razvoju. Kada se svi udruže i surađuju – pletu živu društvenu mrežu kojom oblikuje naša budućnost i omogućuje autentičnu povezanost među ljudima.

Manifestacija Hrvatska volontira će se ove godine održati od 21. do 26. svibnja 2018. te će se, kao i prošle godine, održati zajedno s manifestacijom Ureda za udruge Vlade RH pod nazivom Dani otvorenih vrata udruga. Svrha ovog udruživanja je pružiti dodatne informacije vezane uz rad udruga te ukazati na njihovu važnost djelovanja u društvu.

Ovogodišnjom manifestacijom pozivaju se i potiču svi, organizatori volontiranja, da se i ove godine uključe i organiziraju volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za njihovu zajednicu te da se uključi što veći broj volontera i zaposlenika tvrtki  i time pokažu da se zajednički može više i bolje.

Izvor i sve detaljnije informacije potražite na: http://www.hrvatska.volontira.vcz.hr/

Logo I