Lokalna akcijska grupa LAG 5

Lag 5 na danu nastavnih baza Sveučilišta u Splitu

Na Danu nastavnih baza u organizaciji Sveučilišta u Splitu koji će se održati u petak, 20. travnja, od 10 do 14 sati na Ekonomskom fakultetu, Cvite Fiskovića 5. između brojnih partnera i suradnika Sveučilišta predstaviti će se i LAG 5.

 

Studenti i ostali posjetitelji će imati priliku bolje upoznati nastavne baze - ustanove, institute, tvrtke, koji će nuditi stručne prakse. Ovdje se prvenstveno misli na praktični dio nastave, gdje mentori iz nastavnih baza prenose svoje znanje, iskustvo i vještine na studente Sveučilišta i tako im pomažu da se teoretska znanja povežu s praksom.

Tom prilikom LAG 5 će posjetiteljima predstaviti vlastite aktivnosti, mogućnosti stručnog osposobljavanja i razvijanja praktičnih znanja uz studiranje, što u konačnici može dovesti do budućeg zaposlenja.

 U okviru Dana nastavnih baza održati će se predavanje "A road map for University Students: How to launch a business from scratch as a university student" a predavač je turski poduzetnik Baybars Altuntaş u vremenu od 11 do 12 sati u dvorani D1 za sve studente zainteresirane za poduzetništvo.

Svečanost otvaranja Dana nastavnih baza održat će se u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta, s početkom u 10 sati, kada će se, među ostalim, dodijeliti nagrade najboljim nastavnim bazama i studentima koji su se iskazali tijekom stručne prakse.

Logo I