Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/34

Lokalna akcijska grupa LAG 5

Edukativna radionica o izradi projektnih prijedloga i upravljanju samim projektnim ciklusom

U cilju provedbe lokalne razvojne strategije LAG-a 5 od sljedećeg tjedna započinjemo s edukativnim radionicama o izradi projektnih prijedloga i upravljanju samim projektnim ciklusom. Radionice se provode u sklopu LEADER programa, mjere 202.1.2. a financiraju se preko IPARDA, iz EU proračuna. Radionce će držati predavači udruge DEŠA iz Dubrovnika.

 

 

Raspored održavanja radionica je sljedeći:


- Mljet (Zadružni dom u Babinom polju)

10. - 11.3. Detaljni program radionice nalazi se na linku .

Prijave na mljetske radionice vrše se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom ''UPC prijava''.

 

- Pelješac (Kuvenat, Viganj)

13. - 14.3. Detaljni program radionice nalazi se na linku .

Prijave na pelješke radionice vrše se na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom ''UPC prijava''.


Broj sudionika na obje radionce je ograničen. Prijave se vrše prema redoslijedu slanja mailova/javljanja. Prednost sudjelovanja imaju članovi LAG-a.

LAG zadržava pravo naknadne izmjene programa ili termina. Obavijesti o izmjenama moći ćete pratiti na FB stranici događanja koja se nalaze na linku1 i linku2 . Na tom mjestu također možete direktno postavljati pitanja predavačima.

Galerija slika

{gallery}34{/gallery}

Logo I