Lokalna akcijska grupa LAG 5

Važna obavijest o radu LAG-a sa strankama vezano uz koronavirus

Sukladno odluci Ministarstva zdravstva o proglašenju opasnosti od epidemije koronavirusa, LAG 5 prekida rad sa strankama do daljnjeg. Građanima i korisnicima stojimo na raspolaganju na e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te na uobičajenim brojevima mobitela od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati.

Više...

Poduzetničkim bootcampom započeo tromjesečni program mentoriranja

Poduzetnički bootcamp za bolju budućnost mladih Korčulana „Korkyra Futura“ održan je u Korčuli 13. i 14. ožujka 2020. u sklopu projekta „Uči dalje!“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, koji provode udruga Novi otok u partnerstvu s LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku.

Više...

Održana edukacija o poduzetništvu u kulturi za nezaposlene mlade otočane

Radionica „Poduzetništvo u kulturi“ održavala se od 2. - 3. ožujka 2020. u Korčuli, s čime je započeo edukacijski ciklus radionica u sklopu projekta „Uči dalje!“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, a koji provodi udruga Novi otok u partnerstvu s LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku.

Više...

Logo I