Lokalna akcijska grupa LAG 5

Poziv mladima– 10 dana u Italiji!

Nove mogućnosti za 5  osobe od 18-27 godina da otputuju u Italiju, te se uključe u projekt AgriRoots,  sudjelovanjem  u  radionicama, dijalozima sa stručnjacima, vježbama, aktivnostima na otvorenom u svrhu boljeg razumjevanja profesionalnih i ekoloških prednosti društvene poljoprivrede, te kako bi ojačali svoj duh inicijative i kreativnosti.
Na radionicama će se obraditi  teme poput održivog razvoja, zaštite okoliša i poljoprivrede kao instrumenta društvene i profesionalne uključenosti, promicati će se poznavanje inovativnog sektora i razmjena vrijednosti kao što su zaštita teritorija i zaštita biološke raznolikosti, te će mladi na taj način razviti  jaču osjetljivost  prema inovativnim, kreativnim  oblicima poduzetništva i  novim poljoprivrednim praksama, te  pronaći nove mogućnosti u zapošljavanju.
 
Projekt AgriRoots sastoji se od 10-dnevne razmjene mladih, (s uključenim troškovima) koji će se održati u Lignano Sabbiadoro (Italija), u prekrasnom ambijentu Ville Serena u periodu od 17. do 26. rujna 2018. godine,  te će sudjelovati ukupno 35 mladih ljudi iz Španjolske, Njemačke, Hrvatske, Mađarske i Italije.
 
Lag 5 je jedna od partnerskih organizacija, te snosi troškove za 5 kandidata od 18-27  godina koji žele otputovati u Lignano da pruže sebi  priliku, te  investiraju svoju budućnost na razvijanje profesionalnih vještina u društvenom i inovativnom, održivom poljoprivrednom svijetu. 
Više informacija i prijava na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098 571-655
Rok za prijavu - kraj lipnja.

Logo I