Lokalna akcijska grupa LAG 5

Natječaj za provedbu tipa operacija 1.1.4. - Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ objavila je natječaj za provedbu tipa operacije 1.1.4. "Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava" sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a 5 za razdoblje 2014.-2020. u ukupnom iznosu od 781.746,00 HRK. Cilj natječaja je razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava zbog povećanja poljoprivredne proizvodnje te podizanja njihove konkurentnosti na tržištu poljoprivrednih proizvoda i efikasnije proizvodnje. Podnošenje prijava na ovaj natječaj traje od 30. ožujka do 2. svibnja 2018. godine, a sva pitanja mogu se postavljati pismeno do 30. travnja na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sukladno tekstu natječaja.

Više...

Poziv na 5. Forum obiteljskog smještaja

Turistička zajednica Grada Dubrovnika i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Dubrovnik organiziraju 5. Forum obiteljskog smještaja u četvrtak, 15. ožujka, s početkom u 16.30 u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik.

Više...

Revija "Vina od davnina"

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na prvu reviju vina hrvatskih autohtonih sorata pod nazivom „VINA od DAVNINA“ u organizaciji Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe 13. i 14. travnja 2018. u Zagrebu, u prostoru Art galerije Lauba.
Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I