Lokalna akcijska grupa LAG 5

Sastanak s predstavnicima Grada Korčule

Prošli tjedan su se predstavnici LAG-a 5 na inicijativu vijećnika i dogradonačelnika grada Korčule sastali da bi dodatno raspravljali o razvojnim potrebama i projektima koji su ključni za grad Korčulu a smatraju da trebaju biti uključeni u Zeleni plan LAG-a 5.

Više...

Održan prvi krug radionica za izradu Zelenog plana LAG-a 5

U razdoblju od 14.9 do 5. 10. održano je preko dvadeset sastanaka i deset radionica na području LAG-a 5 a sve u svrhu izrade operativnog dokumenta koji će svim dionicima razvoja ovog područja omogućiti da što kvalitetnije i sa što većim uspjehom apliciraju svoje projekte za EU potpore.

Više...

Korčula Cross Media

Korčula Cross Media (KCM Lab) je nova grana Digital Exchange Croatia - DECro, obrazovne i kreativne platforme, za digitalne pripovjedače u području online brandinga, inovacije i obrazovanja. Korcula Cross Media Lab održao se od 22. do 26. rujna 2014. Jedna od lokacija bio je Trpanj gdje je domaćin bila udruga Trpanj Odma! - član LAG-a 5.

Više...

Edukacija NATURA 2000 i EU FONDOVI

Edukacija NATURA 2000 i EU fondovi održana je u Dubrovniku 11. rujna 2014.  u prostorijama Regionalne razvojne agencije Dubrovačko-neretvanske županije (DUNEA d.o.o.) pod vodstvom Jelene Likić, prof. biologije, stručne savjetnice za poslove zaštite prirode i okoliša u tvrtki Ires ekologija d.o.o iz Zagreba. U programu je sudjelovalo 15 sudionica i sudionika iz različitih institucija i tvrtki u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, među kojima je bila predstavnica LAG-a 5, Katarina Slejko.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I