Lokalna akcijska grupa LAG 5

Radni sastanak o zaštiti malog ribolova kao tradicijskog ribolova

Otočni sabor u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede - Upravom za ribarstvo, Ministarstvom kulture, Ministarstvom zaštite okoliša i prirode, Sveučilištem u Zadru, Ekonomskim fakultetom u Splitu, te LAG-om Laura, LAG-om Mareta i LAG-om 5 inicira održavanje radnog sastanka o zaštiti malog ribolova kao tradicijskog ribolova 22. siječnja 2015. godine.

Više...

Blagdanska čestitka LAG-a 5

U ovo blagdansko doba želimo Vam blagostanje, zdravlje, sreću te vrijeme da ga možete provesti s vašim najmilijima. Želimo Vama i vašim najmilijima svako dobro te uspješnu i sretnu novu 2015.

Više...

U obilježavanju Međunarodnog dana volontera sudjelovao i LAG 5

Međunarodni dan volontera proglasila je opća skupština Ujedinjenih naroda 17. prosinca 1985. godine. Od tada se svake godine 5. prosinca organizira niz manifestacija u koje se uključuju organizacije i volonteri s ciljem proslave zajedničkih doprinosa za unapređenje kvalitete života u svojim zajednicama. Po prvi put u Korčuli ove godine obilježen je Međunarodni dan volontera, prošlog petka 05. prosinca, na kojem je sudjelovao i LAG 5.

Više...

LAG 5 na radionici LMH u Zadru

Radionica pod nazivom „Strateško programiranje Lokalnih razvojnih strategija u okviru pripreme i provedbe Mjere 19 PRR RH  2014-2020 u organizaciji LEADER mreže Hrvatske, održana je u periodu od 19. – 21. studenog u Zadru. Radionici su nazočili svi LAG-ovi, korisnici mjere 202, te LAG 5 u ljedećem sastavu: Josip Stražičić (Mljet), Katarina Slejko( Korčula), Milena Grego- Njakara ( Pelješac ) i Marija Roglić, voditeljica stručne službe LAG-a 5.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I