Lokalna akcijska grupa LAG 5

FOTOREPORTAŽA - LAG 5 na terenu od 06. - 13. lipnja 2014.

U petak, 06. lipnja 2014. godine sudjelovanjem LAG-a 5 na "Danima otvorenih vrata udruga Grada Korčule", započeo je tjedan rada LAG-a 5 na terenu. Korčula, Lastovo, Ston, Mljet... samo su neke od destinacija koje su naši vrijedne lagovke posjetile u samo tjedan dana.Razlog posjeta većini općina koje se nalaze na području LAG-a 5 bilo je upravo predstavljanje LAG-a 5 i LEADER programa.

 

Više...

LAG 5 na radionici ''Financijsko poslovanje i planiranje LAG-ova''


Na području LAG-a Gorski Kotar u Ravnoj Gori od 17. do 19. srpnja u organizaciji LEADER mreže Hrvatske uz potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva održana je radionica ''Financijsko poslovanje i planiranje LAG-ova''.
Tijekom intenzivnog rasporeda predavanja i rasprava, lagovci iz cijele Hrvatske educirani su po pitanju neprofitnog računovodstva, administrativnog i financijskog vođenja udruga te priprema zahtjeva za isplatu prema Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom gospodarstvu. Glavni cilj radionice bio je unaprjeđenje kompetencija za rad u LAG-u i doprinosa njegovom razvoju.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I