Lokalna akcijska grupa LAG 5

Poziv za iskaz interesa za rad na projektu LAG-a 5 u sklopu kojeg je predviđen inozemni doktorski studij u području vizualnih umjetnosti

LAG 5 objavljuje javni poziv umjetnicima iz Republike Hrvatske za iskaz interesa za rad na projektu u pripremi "More than a garden" u sklopu Horizon 2020 programa EU. Potencijalni kandidati imat će priliku završiti četverogodišnji industrijski doktorski studij u području eksperimentalnih i vizualnih umjetnosti. Detalji javnog poziva nalaze se u prilogu, a krajnji rok za iskaz interesa je petak 25. siječnja 2019. 

Više...

Informativno predavanje i radionica LAG-a 5

U ponedjeljak, 26. studenog 2018. godine u Domu kulture Zabrježe u 11:00 sati LAG 5 organizira informativno predavanje i radionicu pod nazivom: Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava kako do bespovratnih 15000 eura.

Više...

Program LIFE - doprinos provedbi klimatskih politika

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao koordinator Programa Life Europske unije, organizira događanje pod nazivom "Program LIFE - doprinos provedbi klimatskih politika" koje će se održati 5. prosinca 2018. u Zagrebu s početkom u 09:00 sati.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I