Završna konferencija projekta "Želim pomagati"

LAG 5 poziva zainteresiranu javnost na završnu konferenciju u sklopu projekta „Želim pomagati“ koja će se održati u ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati.

LAG 5 je 9. srpnja 2019. godine potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta ”Želim pomagati” (kodni broj: UP.02.1.1.05.0311) u ukupnoj vrijednosti od 6.057.031,16 kuna s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Riječ je o Pozivu „Zaželi – Program zapošljavanja žena“, u sklopu ESF Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. -2020.“

Projekt „Želim pomagati“ završava sa svim aktivnostima 8. siječnja 2022. godine. Partneri na projektu su: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Dubrovnik; Centar za socijalnu skrb Korčula te općine Vela Luka, Orebić, Blato, Smokvica i Grad Korčula.

Na konferenciji će o uspješno provedenom projektu te aktivnostima koje su završene govoriti voditeljica projekta Katarina Slejko te predstavnici partnera na projektu.

Po završetku konferencije biti će upriličen prigodan domjenak. Za prisustvovanje konferenciji obavezno je predočenje Covid-19 potvrde.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do petka 10. prosinca 2021. do 17 sati.

Veselimo se Vašem dolasku!

ESF lenta