Završna konferencija projekta "Uči dalje!"

U utorak 23. ožujka 2021. godine održat će se Završna konferencija projekta „Uči dalje“. Konferencija će se održati online, s početkom u 15 sati.

Projekt „Uči dalje!“ provodi udruga Novi otok u partnerstvu sa Sveučilištem u Dubrovniku i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“, u dvogodišnjem razdoblju od ožujka 2019. do ožujka 2021. godine. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.–2020.“, s ciljem osposobljavanja mladih nezaposlenih osoba s otoka Korčule u svrhu lakšeg zapošljavanja i edukacije za samozapošljavanje.

Na Završnoj konferenciji bit će predstavljeni ostvareni ciljevi i rezultati projekta „Uči dalje!“, koje će zainteresiranoj javnosti prezentirati voditeljica i organizatorice iz udruge Novi otok, Ivana Cetinić (voditeljica projekta), Katica Smojver (mentorica udruge) te Sanja Grbin (asistentica voditeljice projekta, u ime partnera LAG-a 5).

Konferencija je otvorena za javnost i moći će se pratiti putem Google Meet aplikacije na poveznici: meet.google.com/zpn-jqvc-vuw.

Za dodatne informacije i upite na raspolaganju su sljedeći kontakti: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. i mobitel: 099 200 4470.