Tečaj za poljoprivrednike "Seoski turizam"

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, u okviru Mjere 1 “Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja”, planira se izvedba tečaja „Seoski turizam“ za poljoprivrednike, u trajanju 28.03. - 30.03.2022. na poluotoku Pelješcu.

Tečaj je namijenjen svim zainteresiranim poljoprivrednicima, koji su upisani u Upisnik poljoprivrednika kao nositelji ili članovi, bilo da se već bave nekim vidom seoskog turizma ili će se baviti. Program edukacije sadrži teme koje obrađuju sve aspekte bavljenja seoskim turizmom. Predavanja sa navedenim sadržajem će biti prva dva dana tečaja i održavat će se u Domu vinarske tradicije (PZ Putniković) u Putnikovićima, dok je treći dan predviđen za terensku nastavu i vježbe na OPG–u Antunović Miljenko (Agroturizam Antunović) u Kuni Pelješkoj.

Sudionicima izobrazbe koji završe program osposobljavanja izdaje se potvrda o završenom programu osposobljavanja, koja kasnije služi za upis dopunskih djelatnosti seoskog turizma na OPG-u, a pohađanje tečaja za polaznike je besplatno.

Da bi organizacija i provedba tečaja bila što uspješnija, pozivaju se zainteresirani da se jave putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel 091/488-2943, pozivom ili slanjem poruke da žele pohađati tečaj iz seoskog turizma, uz što će navesti svoje ime i prezime i matični broj OPG-a, SOPG-a, PG-a kojeg su članovi. Za sve ostale informacije također je dostupan navedeni kontakt.