Radionica programiranja mobilnih aplikacija - promjena termina održavanja (novi termini 23. i 24. rujna)

Radionica programiranja mobilnih aplikacija koja se trebala održati 10. i 11. srpnja u sklopu projekta „Uči dalje!“, odgađa se za jesen, i novi termini održavanja su 23. i 24. rujna 2020.

Organizira se u sklopu projekta "Uči dalje!" financiranog iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ koji udruga Novi otok provodi u partnerstvu s LAG-om 5 i Sveučilištem u Dubrovniku. Namijenjena je zainteresiranim mladim i nezaposlenim osobama s otoka Korčule sa ili bez određenog iskustva u programiranju mobilnih aplikacija, koje su se susrele ili bi se željele baviti programiranjem.

Vrijeme održavanja:
• 23. rujan (srijeda) 17 - 21 h (1. dan)
• 24. rujan (četvrtak) 17 - 21 h (2. dan)

Radionica će biti održana online preko Google Hangouts aplikacije, a link za nastavu će biti poslan emailom par dana prije početka radionice.

Teme koje će se obraditi:
Kako izgleda proces razvoja mobilnih aplikacija? Krenut će se od procesa dizajna, preko developmenta do krajnjih korisnika. Proći će se sve faze razvoja, tehnologije i alati koji se koriste u industriji. Pričat će se o razlikama između iOS i Android platforme te, ako sami krećete u development, dobit ćete savjete za ulazak u svijet programiranja za pojedinu platformu. Napravit će se i demo pregled svakog od alata te pogledati kako sve to izgleda na pravom primjeru.

PRIJAVE NA RADIONICU putem linka: https://bit.ly/3eUwzuD