Besplatni programi osposobljavana za nezaposlene u veljači i ožujku

U sklopu projekta „Oblak znanja za otok mogućnosti“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, kojeg provodi Katus d.o.o. u partnerstvu s udrugom Novi otok i Lokalnom akcijskom grupom „LAG 5“, u tijeku su prijave za besplatne programe osposobljavanja, prekvalifikacije i usavršavanja.

Ukoliko ste nezaposlena osoba, možete se prijaviti za sljedeće programe osposobljavanja:

• za jednostavne poslove u zanimanju slastičar/ka
• za jednostavne poslove u zanimanju kuhar/ica
• za poslove sobara/ice

Edukacije se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela, te ih izvode predavači Učilišta Virtus, ustanove za obrazovanje odraslih iz Splita. Svi polaznici će po njihovom uspješnom okončanju dobiti uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.

Prijave i informacije na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: 099/200-4470.

Edukacija za jednostavne poslove u zanimanju slastičar/ka započinje 9. veljače 2021. godine. Budući da još uvijek ima raspoloživih mjesta u grupi, pozivamo zainteresirane da se čim prije jave!

Termini edukacija za zanimanja kuhar/ica i sobar/ica planiraju se kroz veljaču/ožujak, te će biti objavljeni ovisno o interesu i popunjavanju grupa.

Projekt "Oblak znanja za otok mogućnosti" financiran iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020“, za dvogodišnju provedbu do 26. ožujka 2021. godine. Cilj projekta je osposobljavanje nezaposlenih osoba za stjecanje tržišno potrebnih kompetencija za najtraženija zanimanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Više informacija na oblakznanja.eu.