Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2015.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2015. godinu. Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava planiranih za 2015. godinu, a najkasnije do 31. prosinca 2015. Zahtjevi za dodjelu sredstava Fonda zaprimaju se od 14. rujna 2015.

Više...

Prijavite svoj društveno angažiran projekt na HT-ov natječaj "Zajedno smo jači"

Jubilarni deseti donacijski natječaj Hrvatskog Telekoma, "Zajedno smo jači", poziva sve udruge, organizacije i ustanove koje promiču bolju kvalitetu života pojedinih dijelova zajednice ili zajednice u cjelini da svoje humanitarne, edukacijske ili ekološke projekte i ove godine prijave na natječaj i osvoje vrijedne novčane donacije! Prijavite svoje pozitivne projekte do 30. rujna 2015.

Više...

Raspisan nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) raspisuje nacionalni Natječaj za dodjelu donacija u 2015. godini za humanitarne projekte. Socijalno osjetljiva i društveno odgovorna u zajednici u kojoj posluje, RBA ovim putem nastavlja financijski pomagati humanitarne projekte te na taj način pomoći i doprinijeti zajednici.
Natječaj za dodjelu donacija u ukupnom iznosu od 300.000,00 HRK raspisuje se u razdoblju od 07.09. do 30.09.2015. godine.

Više...