Poziv na dostavu projektnih prijedloga Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta je, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Europskog socijalnog fonda, objavilo Poziv na dostavu projektnih prijedlog Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama.

Više...

Javni poziv iz programa "Poduzetnički impuls" - Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Hrvatske agencije za malo gospodarstva, inovacije i investicije za Jačanje konkurentnosti uslužnih djelatnosti. Poziv se objavljuje u dnevnim novinama i na mrežim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i HAMAG-BICRO-a (www.minpo.hr, www.hamagbicro.hr), a prijave se zaprimaju isključivo od 20.07.2015. do 03.08.2015. godine.

Više...

Energetska obnova zgrada javnih obrazovnih ustanova

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je prvi poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata energetske obnove zgrada javnog sektora u kojima se obavljaju djelatnosti odgoja i obrazovanja (predškolskog odgoja, osnovnoškolskog i srednjoškolskog odgoja i obrazovanja te visokog obrazovanja).

Više...