Poboljšanje pristupa otvorenom tržištu rada osobama u nepovoljnom položaju

Ministarstvo socijalne politike i mladih objavilo je novi natječaj koji se financira iz Europskog socijalnog fonda. Ovim programom financirat će se projekti koji će pridonositi lakšem ulasku na tržište rada i povećanju zapošljivosti skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada. Rok za dostavu projektnih prijedloga je 27. siječnja 2015. godine.
Više...

Objavljena dva nova natječaja iz Vinske omotnice

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama br. 136/14  dva javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014.-2018., i to za mjere „Restrukturiranje i konverzija vinograda“ i “Investicija u vinarije i marketing vina“.   

Više...

Ministarstvo gospodarstva objavilo jedan natječaj i dva javna poziva

Riječ je o javnom natječaju za dodjelu financijske potpore udrugama koje djeluju u području zaštite potrošača za provedbu projekata savjetovanja potrošača za razdoblje 2014.-2015. godine te javnim pozivima za poticanje razvoja gospodarskog okruženja ulaganjem u širokopojasnu infrastrukturu i razvoj gospodarskog okruženja i infrastrukture u poduzetničkim i gospodarskim zonama kroz pomoć jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Više...