Poziv za iskaz interesa za tehničku pomoć u pripremi projektnih prijedloga za operaciju 3.1.1. "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode i u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje"

Lokalna akcijska grupa "LAG 5" objavljuje Poziv za iskaz interesa za tehničku pomoć u pripremi projektnih prijedloga za operaciju 3.1.1. "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode i u sustavu ekološke poljoprivredne proizvodnje" prema odluci Upravnog odbora o pružanju savjetodavne podrške stanovništvu LAG 5 područja donesenoj 7. listopada 2016. godine. 

Obzirom na ograničene ljudske resurse ureda LAG-a 5 prijave će se zaprimati prema redoslijedu prijave. 

Prijave se zaprimaju isključivo elektronskim putem na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naslovom "tehnička pomoć". 

Prednost u prijavi će imati članovi LAG 5 koji su primljeni u članstvo zaključno s 21. kolovoza 2017. 

Poziv je otvoren do ispunjenja kvote ili do 11. rujna 2017. godine. 

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir. Za sva dodatna pitanja obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 713 472.