Natječaj za tip operacije 4.4.1. »Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša«

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjenu objavljenog natječaja za provedbu Podmjere 4.4. »Potpora za neproduktivna ulaganja povezana s ostvarenjem ciljeva poljoprivrede, okoliša i klimatskih promjena« – provedba tipa operacije 4.4.1. »Neproduktivna ulaganja povezana s očuvanjem okoliša«, kojom se definiraju sljedeći rokovi:

Rok za početak podnošenja zahtjeva za potporu je od 3. kolovoza 2020. do 30. listopada 2020.

Više...

Natječaj za provedbu tipa operacije 16.4.1. Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za provedbu Podmjere 16.4. "Potpora za horizontalnu i vertikalnu suradnju sudionika u opskrbnom lancu za uspostavljanje i razvoj kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta te za promicanje aktivnosti u lokalnom kontekstu u vezi s razvojem kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta" – provedba tipa operacije 16.4.1. "Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta".

Više...

Javni pozivi za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća te financiranje energetske obnove za ranjive skupine građana

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 25. 6. 2020. dva poziva:
Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća
Javni poziv za financiranje energentske obnove obiteljskih kuća za ranjive skupine građana u opasnosti od energetskog siromaštva.

Prijave na oba poziva službeno započinju 1. rujna 2020. godine u 9:00 sati isključivo putem sustava e-Prijave, te će se zaprimati do iskorištenja raspoloživih sredstava.
Sa učitavanjem prijave i potrebne dokumentacije u sustav e-Prijave moguće je započeti od današnjeg dana objave poziva 25. lipnja 2020. do zatvaranja Poziva.

Više...