Lokalna akcijska grupa LAG 5

Moj EU glas!

U suradnji s 11 EUROPE DIRECT centara, Uredom za vezu Europskog parlamenta u Hrvatskoj i Hrvatskim saborom, Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organiziralo je jednodnevnu radionicu za mlade pod geslom Moj EU glas! koja se održala 19. prosinca 2023. godine u Zagrebu. 

Više...

U Korčuli održana radionica za mlade

U sklopu Europske godine vještina, Europe direct Korčula u suradnji s Erasmus Student Network iz Dubrovnika, organizirao je besplatnu radionicu #SOFT SKILLS – razvoj osobnih vještina koja se održala u subotu, 16. prosinca 2023. godine s početkom u 11 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Vidali.

Više...

NATJEČAJ ZA RADNO ADMINISTRATIVNOG REFERENTA/ICE – VODITELJ/ICA UREDA U UDRUZI "LAG 5"

NATJEČAJ ZA RADNO ADMINISTRATIVNOG REFERENTA/ICE – VODITELJ/ICA UREDA U UDRUZI "LAG 5"

Radno mjesto: Administrativni referent/ica - voditelj/ica ureda LAG-a 5

Poslodavac: Lokalna akcijska grupa "LAG 5"

Mjesto rada: Korčula

Vrsta zaposlenja: Zaposlenje na određeno vrijeme s probnim rokom od 3 mjeseca

Naknada za prijevoz: U cijelosti

Broj traženih radnika/ica: 1

Objava natječaja: četvrtak 14. prosinca 2023. godine

Rok za prijavu: ponedjeljak, 08. siječnja 2024. godine

Više...

23. Skupština LAG-a 5 održana u Korčuli

U utorak 12. prosinca 2023. održana je 23. redovna Skupština LAG-a 5, u Gradskoj vijećnici u Korčuli, uz mogućnost online sudjelovanja i uz predsjedanje Vjerana Filippija, predsjednika LAG-a. Članovi Skupštine usvojili su Izvještaj o radu LAG-a 5 za 2023. godinu, Plan rada i Financijski plan LAG-a 5 za 2024. godinu, koje je detaljno izložila voditeljica Katarina Slejko.

Više...

LAG 5 odabran za provedbu Lokalne razvojne strategije u razdoblju 2023.-2027.

Nakon postupka administrativne kontrole i ocjenjivanja Lokalne razvojne strategije LAG-a 5 za razdoblje 2023.-2027., Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je 5. prosinca 2023. godine Odluku o odabiru LAG-a 5 za provedbu Lokalne razvojne strategije unutar Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske.

Više...

Radionica za mlade #SOFT SKILLS – razvoj osobnih vještina

U sklopu Europske godine vještina, Europe direct Korčula u suradnji s Erasmus Student Network iz Dubrovnika, poziva mlade na besplatnu radionicu #SOFT SKILLS – razvoj osobnih vještina koja će se održati u subotu, 16. prosinca s početkom u 11 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Vidali.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Logo I